Instructiefilm voor klanten - Mercedes-Benz

Voor Mercedes-Benz Nederland maakten we deze instructiefilm. Deze videofilm is een remake van de eerder door ons in opdracht van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, één van hun dealers, gemaakte film over de aanmeldprocedure van “Mercedes Connect me”. Als importeur wilde Mercedes-Benz Nederland deze film graag beschikbaar stellen aan de gehele dealerorganisatie. Om die reden is de remake waar mogelijk ontdaan van de branding van hun dealer.

Mercedes Connect me, waar de instructie over gaat, is een mogelijkheid om via een mobiele telefoon, en dus op afstand, praktische gegevens van je eigen Mercedes-Benz op te halen. In deze videofilm nemen we de kijker stap voor stap mee door de aanmelding bij Mercedes me om vervolgens voor 3 type mobiele telefoons via een app op eenvoudige wijze verbinding tussen telefoon en de Mercedes tot stand te brengen. De hier getoonde instructiefilm behandelt de aanmeldprocedure voor een iPhone. Voor gebruikers van een Backberry en Android telefoon zijn eveneens videofilms gemaakt.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp