in dit Gasthaus wil je logeren

ONZE OPDRACHT Maak een bedrijfsfilm voor ons hotel, Gasthaus Antonia in Au bij Lofer (A). Omdat wij van mening zijn dat gasten zonder aanbeveling niet voor een hotel komen maar eerst een omgeving uitzoeken hebben we een filmplan geschreven waarin dat een grote rol speelt. Uiteraard komt er veel over het hotel zelf voorbij maar ook wat er in de omgeving te beleven is. En dat is de moeite. Het hotel met een hoofdhuis en een bijhuis, zoals ze dat zelf noemen, ligt in een omgeving waar het heerlijk luieren is. maar ook een actieve vakantievierder kan er het hele jaar door zijn of haar lol op. Dit is de zomer-film en de winter-film is in de maak. Het beoogde effect wordt direct na het uitbrengen van de film al bewaarheid: de gemeente en de plaatselijke VVV maar ook andere verhuurders delen de film. Om die reden noemen we de bedrijfsfilm maar een informatiefilm.

ONZE OPDRACHTGEVER Gasthaus Antonia wordt gerund door inmiddels de derde generatie Schweinöster en kent vele trouwe gasten. Het is een typisch Oostenrijks hotel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp