Highlight video's ook voor Mercedes-Benz België

ONZE OPDRACHT Voor de trainingsorganisatie van Mercedes-Benz Nederland maakten we eind 2016 een serie van 26 video’s over de highlights van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse. In deze video’s worden op hands-on wijze de bijzondere en vaak innovatieve eigenschappen en opties van de nieuwe E-Klasse behandeld. Primair bedoeld voor de interne organisatie maar nogal eens bekeken door kopers en aspirant kopers. Een zusterorganisatie, Mercedes-Benz België, was ook geïnteresseerd in de serie en heeft ons gevraagd deze te voorzien van Franse ondertiteling. De video’s zijn immers Nederlands gesproken en om deze ook in te kunnen zetten in franstalig België is het geheel vertaald en voorzien van ondertiteling. Een mooi staaltje samenwerking tussen de beide Mercedes-Benz organisaties.

Naast deze vertalingen en ondertitelingen hebben we ook een aantal aanpassingen in de bestaande video’s gemaakt om deze goed aan te laten sluiten op de lokale situaties met betrekking tot fiscaliteiten en veiligheid. Voor het totaal van 54 video’s hebben we een Nederlandstalig- en Franstalig YouTube kanaal ingericht zodat iedere doelgroep direct “zijn/haar” eigen films kan bekijken. Zo kunnen ze de video’s makkelijk benaderen, bekijken en eventueel delen.

Aangezien Mercedes-Benz België deze video’s uitsluitend intern wil toepassen kunnen we u de serie hier helaas niet tonen.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp