Mooie aftermovie voor Global Business Event DP-Pumps

Global Business Event DP-Pumps

Duijvelaar Pompen uit Alphen aan den Rijn heeft een wereldwijd netwerk aan dealers en agenten. Met een zekere interval nodigt DP al deze relaties uit om naar Nederland te komen voor een Business Event. Naast presentaties over producten en marktontwikkelingen is er ook tijd voor ontspanning. Het fabrieksbezoek is een vast onderdeel van deze events. In de loop der jaren hebben wij meerdere Business Events voor DP mogen vastleggen. Deze verslagen komen als aftermovie voor alle bezoekers (maar ook thuisblijvers) beschikbaar zodat men nog even kan nagenieten van hun bezoek aan Nederland.

Aangezien DP de privacy van haar gasten serieus neemt heeft zij aangegeven dat deze aftermovie niet zondermeer openbaar gemaakt kan worden. Bent u echter benieuwd hoe wij dit intensieve event vastgelegd hebben, neem dan contact met ons op dan tonen wij u dit met heel veel plezier.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp