opening nieuw zwembad in alphen aan den rijn

ONZE OPDRACHT De Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een nieuw zwembad laten bouwen en had Well Done Events verzocht de opening daarvan te organiseren. Vanwege de vele belangen zijn er tijdens openingen van dit soort publieke instellingen vaak veel sprekers. Om e.e.a. voor het tijdens de opening aanwezige publiek interessant en informatief te houden heeft Well Done Events bedacht de architect en de aannemer in een film aan het woord te laten en daarbij gelijk een deel van de techniek en het idee achter het zwembad te laten vertellen. Daarop hebben wij het script en draaiboek geschreven en via een dialoog tussen de beide heren het verhaal achter het ontwerp en de bouw in beeld gebracht.

De opnames vonden kort voor de officiële opening plaats en enkele delen van het zwembad bevonden zich nog in de afwerkfase. De kinderen die een kleine rol aan het einde van de film vervullen zijn van een aantal mensen dat aan het nieuwbouwproject gewerkt heeft. Bij de opening zelf is deze film op een groot scherm met machtig geluid afgespeeld en het moment waar de film eindigt met de kinderen die juichend wegrennen is live overgenomen door dezelfde kinderen die al joelend ècht in het zwembad springen. Da’s nog eens een mooie rol!

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp