Fotoshoot Magjezien 2012

ONZE OPDRACHT Het vastleggen van de voorbereidingen in de kapsalon en de fotoshoot zelf in een fotostudio voor het door Knappe Kappers uitgegeven magazine “Magjezien”. Magjezien geeft klanten inzicht in de haartrends en komende haarmode. De modellen zijn vanuit Knappe Kappers bewust niet professioneel gekozen, wat immer een opgave is voor de fotograaf, maar het enthousiasme maakt altijd weer veel goed.

Het filmen in de fotostudio is een uitdaging doordat continue licht vrijwel afwezig is. Bij het flitsen daarentegen is er weer heel veel licht. Met de juiste camera’s hebben we toch het gewenste resultaat weten te krijgen.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp