Fotoshoot Magjezien 2011

Franchise-organisatie Knappe Kappers uit Alphen aan den Rijn geeft eenmaal per jaar een magazine uit: “Magjezien” over de laatste trends en mode op het gebied van haardracht en producten. Voor dit blad wordt ieder jaar een fotoscoop georganiseerd waarbij men gebruikt maakt van niet professionele modellen. Dit is een bewuste keuze omdat Knappe Kappers de “gewone” klant wil aanspreken. Wel zoekt men een niet alledaagse locatie uit en in dit jaar is dat Houweling, Kunst van ’t wonen uit Alphen aan den Rijn.

ONZE OPDRACHT Het vastleggen van zowel de voorbereidingen als de uiteindelijke fotoshoot van kappersmodellen, beiden op hun eigen locatie, voor een magazine. De bedoeling is dat kijkers na het zien van de film een idee krijgen welke inspanningen er vooraf gaan aan het maken van het magazine, en dan alleen nog maar op het gebied van het “haar”.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp