Fête Etang de Laborde

ONZE OPDRACHT Maak een verslag van festiviteiten rondom een meer in Frankrijk. Dit verslag is gemaakt met een beperkt budget en met een “camera uitrusting in vakantieformaat” dus met beperkte middelen. Het vuurwerk aan het eind van het feest kent echter een behoorlijk budget en is zeer de moeite waard. Om dat recht te doen is het afsluitende onderdeel van deze impressie wat langer gemaakt dan strikt noodzakelijk.

ONZE OPDRACHTGEVER De eigenaren van de camping in La Roche Canillac, in het midden van Frankrijk. Graag willen zij naast de promotiefilm van de camping ook laten zien wat er in de omgeving te doen is. Het jaarlijkse feest bij het meer van de camping is daar een onderdeel van.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp