wetenschappelijk: Feed for Health - Newsletter

ONZE OPDRACHT Normaliter brengt onze opdrachtgever een geschreven nieuwsbrief uit via hun website maar deze keer wilde men het anders. Deze “news letter” gaat over de laatste bijeenkomst van de stuurgroep verantwoordelijk voor een Europees samenwerkingsverband van wetenschappers. Via de nieuwsbrief zijn alle leden op vlotte wijze en vanuit diverse disciplines geïnformeerd over de stand van zaken. Aan het einde van de looptijd van deze Europese samenwerking zijn we meerdere keren ingehuurd en hebben in totaal 11 video’s opgeleverd.

ONZE OPDRACHTGEVER Prof. Joop Luten, Coördinator Videoproject Feed for Health over de samenwerking met Slateboard: Het was een plezier om het team van Jurgen Richter (Slateboard) samen te werken. Het was een lastige opgave om resultaten van wetenschappelijk onderzoek een populair gezicht te geven in een dynamische video. Maar de creativiteit in zowel aanpak als uitvoering is een sterk punt van Slateboard. Verder beschikt het team over een arsenaal aan professionele video apparatuur. Bij de afwerking van het videomateriaal is er volop ruimte voor inbreng van de klant. Uiteraard blijft Slateboard verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eind product. En dat mag er zijn. Last but not least het team heeft gevoel voor humor. Dat straalt ervan af in samenwerking en video’s.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp