interne instructie voor inrichting showrooms

ONZE OPDRACHT Graag willen we op al onze Mercedes-Benz vestigingen eenzelfde opstelling van de EV en PHEV (volledig- resp. hybride elektrisch aangedreven-) auto’s in onze showrooms. Deze instructie kan opgenomen worden op de dag waarop jullie de opnames komen maken voor de digitale introductie van de nieuwe E-Klasse.

ONZE UITVOERING Een idee wat er gezegd moest worden was er natuurlijk al; dat scheelt een script. De presentator was er ook: de directeur verkoop gaf op spontane wijze uitleg en wij hoefden hem slechts langs de fraaie POS materialen te dirigeren. We maakten de nodige “snijbeelden” om zijn tekst met voorbeelden te kunnen onderbouwen. Dat ging lekker! Foto’s door Desmond Hof van Louwman Mercedes-Benz.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp