Het Dyane arrangement van Au Chapitre

ONZE OPDRACHT Chambre & table d’hotes Au Chapitre in de Thiérache (Franse Ardennen) heeft naast 5 sfeervolle boutique-kamers ook nog een nostalgisch arrangement in de aanbieding: een dagje Citroen Dyane huren voor gasten. Hiervoor werd ons gevraagd wat promotiemateriaal voor op de website te maken.

ONZE UITVOERING Ofschoon we normaal geen foto’s maken konden we deze vraag moeilijk negeren omdat we voor deze Chambre d’hotes ook alle kamer foto’s gemaakt hebben. En omdat we er toch waren hebben we ook nog een klein filmpje in het populaire formaat 1:1 voor op social media gemaakt. Om het arrangement kracht bij te zetten. In de begeleidende carroussel voor projectfoto’s staat een aantal van de geleverde foto’s. Het was een amusante middag.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp