Duijvelaar Pompen - productfilm

ONZE OPDRACHT dp Pumps, oftewel Duijvelaar Pompen is een gerenommeerde fabrikant van vuil- en schoonwaterpompen. dp Levert wereldwijd pompen voor de meest uiteenlopende toepassingen. In de schone en moderne fabriek in Alphen aan den Rijn wordt in het productieproces gebruik gemaakt van geavanceerde technieken waarbij de vele installaties door dp zelf bedacht en gebouwd worden. Onze opdracht in deze productfilm was de hoge mate van automatisering in de fabriek te tonen. Hiervoor volgt de kijker in de film een tweetal processen van begin (productie van onderdeel) tot eind (assemblage van de pomp). Er is veel uit de (film)kast gehaald. We hebben camera’s in waterdichte behuizingen in “snijmachines” met koelwater geplaatst, camera’s opgehangen in lascellen waar de voor mensenogen (en de meeste cameralenzen) onverdraaglijke laser laswerkzaamheden verricht worden en ook hebben we camera’s òp robots geplaatst. De camera in de rol van rodeorijder. Onze prestaties waren niet mogelijk geweest zonder de goede voorbereiding en van onze opdrachtgever.


ONZE OPDRACHTGEVER John Moleveld, general manager purchase&ICT at dp industries over Slateboard: het werken met Slateboard is ons vanaf het eerste moment goed bevallen. De offerte was helder en ook de gesprekken gaven ons een goed gevoel. Jurgen heeft voor de duur van het project deel uitgemaakt van het team wat binnen Duijvelaar verantwoordelijk was voor de films. Dit heeft tijd bespaard omdat hij ideëen direct kan omzetten in beelden en ook aan kon geven wat haalbaar is. Overigens bleken al onze, soms best uitdagende ideëen, uitvoerbaar. De mogelijkheid om in de studio van Slateboard in het montageproces films te beoordelen en ook direct aanpassingen te kunnen doen past helemaal in de aanpak. Flexibel en professioneel. Slateboard gaat duidelijk voor het eindresultaat. Wij zijn heel tevreden.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp