Digitale introductie nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse

ONZE OPDRACHT Leg een presentatie vast zoals deze gepland was voor de interne introductie van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse voor alle betrokken Louwman collega’s. En als deze presentatie nu wordt vastgelegd op video willen we graag een versie maken die geschikt is om te delen met klanten en geïnteresseerden.

ONZE UITVOERING Global Training Nederland, de trainingsorganisatie van Mercedes-Benz in Nederland zou aanvankelijk een grote presentatie geven opgevolgd door diverse workshops. Verslechterende Coronacijfers gooiden echter roet in het eten en besloten werd om de interne training niet door te laten gaan. GTNL benaderde ons met de vraag of wij het nu op video wilden vastleggen zodat er toch getraind kon worden. Én overeenkomstig de wens van Louwman, deze video ook geschikt te maken voor het delen met klanten. Foto’s door Desmond Hof van Louwman Mercedes-Benz en Slateboard Video.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp