laat zien wat je ervan gemaakt hebt

ONZE OPDRACHT woningbouwvereniging wonenCentraal uit Alphen aan den Rijn heeft begin 2014 een nieuw kantoor betrokken in de oude Chocoladefabriek. Aan ons de eer de projectinrichting voor het portfolio van de opdrachtgever vast te leggen. Daarbij ging het erom dat eruit naar voren kwam dat de enorme casco ruimtes in het project maximaal benut werden terwijl er toch een open en prettige werksfeer ontstaan is. Frisse kleuren, open kantoren en op een enkel kantoor na geen afgesloten ruimtes. En alles vrij gemonteerd van het oorspronkelijke gebogen fabrieksdak. De hoeveelheid 240 graden lichtinval van de grote raampartijen maakte het een interessante klus. In het project hebben we ongeveer alle ondersteuningen die we kunnen toepassen ingezet: camerakraan, camerawagen en Glidetrack.

ONZE OPDRACHTGEVER Edwin den Hertog van Den Hertog Workspace Development

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een film, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de film foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames.
  • Haagse Hoge School – een drieluik
    Dit is de start van het drieluik dat we over Frank, spasmen patiënt, gemaakt hebben in opdracht van het lectoraat Mantelzorg en Revalidatie van resp. Haagse Hoge School en Basalt Revalidatie.
  • De Fee van Alphen
    Nogal wat kinderen gaan niet graag naar de tandarts. Bij de Fee van Alphen, een tandenfee, kunnen zij op speelse wijze terecht met al hun vragen op het gebied van kindertandjes.
× Whatsapp