De meerwaarde van visagie

ONZE OPDRACHT Laten zien wat er gebeurt bij visagie voor vrouwen èn mannen, in dit geval ter voorbereiding op een fotoshoot. We hebben de locatie gescout, filmden en monteerden met veel licht om aansluiting bij de foto’s te krijgen en spraken de voice-over in. Als kers op de taart hebben wij er voor onszelf mooie foto’s, van fotografe Lisenka l’Ami, aan over gehouden.

ONZE OPDRACHTGEVER Anne Loos, make-up artist: Ik heb het werken met het team van Slateboard, met Jurgen Richter als sturende kracht als heel erg prettig ervaren. Er is professionaliteit te over aanwezig in structuur, materiaal en technologie maar daarnaast is er ook ruimte voor humor, overleg en eigen inbreng. Dit maakt het werken naar het resultaat, eigenlijk een heel ontspannende bezigheid. Voor je het weet zie je jezelf tijdens de opnames professioneel in beeld gebracht en denk je ‘oké, dit wordt goed’. Na de opnames wacht je dan ook met veel vertrouwen het eindresultaat af, dit zal je prettig verrassen.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp