Een jubileumvideo. Maar dan anders.

ONZE OPDRACHT ‘Ik wil géén grote Frank Mooij Show. En met mijn vrienden ga ik wel een biertje drinken, maar “naar buiten” wil ik ook wat doen. Ik denk aan een filmpje op LinkedIn.’ Met deze karakteristieke inleiding verzocht Frank ons mee te denken over een andere manier om zijn 25 jarig jubileum te vieren.

ONZE UITVOERING Ondanks het gegeven dat Frank’s bedrijf Wijbenga Interieurbetimmeringen in een groot modern pand zit wilde hij dit niet laten zien. ‘Daar gaat het niet over.’ Waarover dan wel? Over zijn klanten, en hun klanten. Over het personeel waar ‘zijn beste man een vrouw is.’ Over dat Frank’s bedrijf zowat álles kan maken als het over interieur-betimmeringen en met name lift-interieurs en -renovaties gaat. Want in dat laatste is hij de laatste 10 jaar gespecialiseerd. OK, gaan we dát laten zien. In een lift. Want daar ging het toch over. Met green-screen-technieken hebben we beelden ín de lift geprojecteerd zodat de kijker achter Frank zijn verhaal verbeeld krijgt. En zo nu en dan kijkt Frank mee wat klanten over zijn bedrijf zeggen. En met LinkedIn kwam het goed. Het kijkersaantal oversteeg binnen een paar dagen de 10.000. Frank tevreden. Wij tevreden.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp