De nieuwe E-Klasse demonstreren in Corona tijd

ONZE OPDRACHT In deze tijd van door Corona beperkende maatregelen willen we onze klanten toch graag de gelegenheid bieden kennis te maken met alle nieuwe features van de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse. En dat op een Covid Proof wijze. En aangezien we dit op al onze Mercedes-Benz vestigingen mogelijk willen maken willen we daar een praktische uitleg video over. Deze video kan opgenomen worden op de dag waarop jullie de opnames komen maken voor de digitale introductie van de nieuwe E-Klasse.

ONZE UITVOERING “Onder de koffie” werd het script door onze opdrachtgever geschreven. De voorbereidingstijd was nihil; de eerder geplande bijeenkomst hierover moest immers daags vóór onze opnames geannuleerd worden. Het zou een interne video worden dus losjes met papier in de hand is prima. De presentator liet zien hoe klanten op ontspannen maar veilige wijze ontvangen kunnen worden en hoe deze van informatie te voorzien. Wij gaven op onze beurt per onderdeel aan hoe dit het beste in beeld zou komen. Ook voor ons “on the fly” dus aardig wat improvisatiewerk; maar niet minder leuk. In een mum van tijd stond het er op en kon de video de Louwman Mercedes-Benz organisatie in. Foto’s door Desmond Hof van Louwman Mercedes-Benz.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp