Het concurrentievergelijk: laat zien waar uw product staat

Doordat dit soort opdrachten uitsluitend voor intern gebruik bedoeld is kunnen wij u hier helaas niet de inhoud tonen. Voor een indruk hebben wij hier wel een korte terugblik op de opnames geplaatst. Deze terugblik geeft de goede sfeer tijdens onze opnamedagen aardig weer. Wilt u méér informatie over een concurrentievergelijk -van wat voor soort product dan ook-, neem dan zeker contact met ons op.

ONZE OPDRACHT Onze klant Mercedes-Benz Training & Consultancy: om de meerwaarde van onze producten aan te kunnen tonen is het goed zaken naast elkaar te zetten. Dat willen we doen met de Mercedes-benz Vito en 3 van zijn directe concurrenten. Via een voor alle auto’s vast patroon willen we kunnen vergelijken zodat onze cursisten al snel bekwaam raken met de belangrijkste verschillen. Wij willen dat ten behoeve van onze Nederlandse markt én voor de Belgische Vlaamstalige- en Franstalige markt opzetten. En we willen het snel hebben.

ONZE UITVOERING Op twee opnamedagen vanaf één vaste locatie (afgezien van de proefritten) hebben we de opnames gemaakt. Per auto, per onderdeel steeds 3 talen net zo lang tot alles vastgelegd is. Door de onderdelen los te filmen kunnen de trainers deze ook los verwerken in hun online opleiding. Een mooie manier om met het gemis van live bijeenkomsten om te gaan.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp