Carport Oostenrijk

ONZE OPDRACHT Van onze nieuwe carport die naast bescherming voor de auto’s van onze gasten ook nog eens onderkomen biedt aan vele zonnepanelen én een fietsenstalling willen we graag een korte video. Die kunnen we dan aan onze gasten laten zien. We zitten niet stil!

ONZE UITVOERING Zonnepanelen liggen vaak op een dak. En een dak kunnen we het beste vanuit de lucht in beeld brengen dus hebben we onze drone ingezet en die beelden gecombineerd met beelden vanaf de grond. De carport is hoog genoeg voor onze hoge bus en de elektrische fietsen kunnen we opladen in de stalling. Een mooi klusje voor RebelVideo. En figureren deze we graag zelf. 😉

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp