Een camping als geheugenprikkel

DE LOCATIE ‘Herbergier Tilburg is een woonvorm voor mensen met geheugenproblemen. Om de 18 bewoners te vermaken hebben we in de zomer de “vakantieweken” waarin we in 3 weken 3 lendenthema’s behandelen. Met afgestemd eten en activiteiten. Tijdens de vakantieweken van 2022 hebben we een vintage bungalowtent in onze achtertuin opgezet. Onze bewoners kunnen bij de tent gaan zitten en wij hopen dat dit positieve herinneringen uit het verleden bovenbrengt. We noemen het hier Camping De Herberg maar het is natuurlijk geen echte camping. Alhoewel, er is door bewoners in de tent overnacht. Het bleef toen nog lang onrustig in Tilburg.’

ONZE UITVOERING Via een filmplan zijn de opnames voor dit korte filmpje gemaakt. Ongedwongen maar toch zoveel mogelijk volgens plan. De familie van de gefilmde bewoners hebben allen toestemming gegeven voor publicatie; dat is niet vanzelfsprekend. Het was een erg leuke middag met heel veel plezier.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp