promotiefilm van 45 seconden

Het is tijd voor een korte, heldere boodschap die pakt. Slateboard kan die pakkende boodschap voor u verzorgen. Niet langer dan 60 seconden en toch de essentie van uw verhaal overbrengen. Kort genoeg om ervoor te zorgen dat de bezoeker niet “wegklikt”. Lang genoeg om belangstelling te wekken. En dan verder te gaan op uw website.


Vindt u dat u uw verhaal echt niet kunt vertellen in 1 minuut? Probeer het met ons en als het niet lukt dan passen we natuurlijk de lengte aan. Het wordt tenslotte uw film!

Ook kunt u een informatieve websitefilm maken voor hen die heel gericht op zoek zijn naar informatie. Dit type websitefilm mag langer duren; de interesse is er immers al. Meer weten? Maak een afspraak met ons dan we vertellen er graag over.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp