SOCIAL MEDIA VIDEO VOOR MOTOR CENTRUM RIJEN

ONZE OPDRACHT Maak een korte bedrijfsfilm voor onze website én social media waarin we onze juist verbouwde en uitgebreide showroom kunnen laten zien.

ONZE UITVOERING Een 1 minuut promo hebben we gemaakt. Deze lengte is zeer geschikt voor social media en kan natuurlijk ook heel goed op de website. Mocht de wens ontstaan om een wat langere versie op de website te zetten dat is de korte promo prima uit te breiden met het geschoten materiaal. We hebben namelijk een aantal klanten kunnen interviewen die in de promo korte statements maken. Bij een uitbreiding zouden we daar prima de diepte in kunnen; ze hebben leuke dingen gezegd over Motor Centrum Rijen. Niet verbazend maar toch spontaan. Met MCR hebben we een contract afgesloten voor meerdere films en dit is er weer één uit de serie. Nog een paar te gaandus we komen er op terug. Altijd leuk daar in Rijen. .

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp