Bedrijfsfilm voor IeTee Solutions

ONZE OPDRACHT Een bedrijfsfilm van IeTee Solutions maken waarin alle facetten van het bedrijf aan bod komen. IeTee Solutions houdt kantoor in Oosterhout (NB) maar haar consultants en projectleiders zijn veelal bij klanten. Onafhankelijk adviseren is namelijk de kracht van IeTee Solutions en dat kunnen ze pas vanaf het moment dat de situatie goed in kaart gebracht is. Dus ook dáár hebben we opnames gemaakt.

ONZE OPDRACHTGEVER Monique Braal, Marketing & Sales Manager: Wat zijn we blij met het resultaat, nu onze bedrijfsfilm klaar is! We zijn trots op IeTee …. de film, die onze klanten en prospects een kijkje in de spreekwoordelijke keuken gunt van IeTee Solutions. Jurgen heeft ons, samen met zijn team, tijdens het gehele proces op zeer professionele wijze en met goede adviezen bijgestaan. Wij kunnen u een samenwerking met SLATEBOARD Video & Multimedia Productions dan ook van harte aanbevelen.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp