Bedrijfsfilm voor Fysioklein

ONZE OPDRACHT Jochem Klein: Ik wil een korte videofilm die laat zien waar we goed in zijn en wat we allemaal kunnen. Daarnaast mag ons nieuwe onderkomen in Hazerswoude Rijndijk ook duidelijk naar voren komen zodat iedereen ons makkelijk weet te vinden.

ONZE OPDRACHTGEVER Jochem Klein, Fysiotherapeut over onze samenwerking: Van links naar rechts, onder tot boven en van kop tot staart…, alles klopt bij Jurgen tot in perfectie.De eerste kennismaking was zeer plezierig en dat zette zich alleen maar voort. Aan alles wordt gedacht, voor alles wordt de tijd genomen, alles voor het beste resultaat. Het eindresultaat kan ik verbluffend noemen en deze mening deelt iedereen die ik het filmpje laat zien.Nog nooit heb ik met zoveel zekerheid kunnen zeggen dat wanneer ik weer gebruik van Jurgen zijn diensten zou kunnen maken, ik dat direct zal doen en ik kan hem bij iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt voor alles. Klik voor meer informatie over Fysioklein op de link.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp