wachtkamerfilm voor tandartsenpraktijk

ONZE OPDRACHT

Deze film is ontwikkeld voor en ter ondersteuning van de website van Tandartsenpraktijk Appelenburg in Alphen aan den Rijn. TP Appelenburg is een moderne tandartsenpraktijk die zich onderscheidt door inrichting, benadering en transparantie. Deze korte film geeft de bezoeker informatie m.b.t. een aantal praktische zaken maar laat tevens een tweetal behandelingen zien. Voor méér informatie over de behandelingen verwijzen wij u naar www.appelenburg.com

ONZE OPDRACHTGEVER
Roland Buenting, eigenaar van Tandartsenpraktijk Appelenburg over ons: Jurgen heeft een film voor de website en een voorlichtingsfilm voor in de wachtkamer van mijn tandartsenpraktijk Appelenburg gemaakt. Op een zeer creatieve wijze heeft hij, uit de brei van informatie die hij aangereikt kreeg, een uitstekende film geproduceerd. Hij wist alle deelnemers aan de film gemotiveerd en enthousiast te maken. Tevens was alles keurig binnen de deadline gereed. De beelden zijn van zeer hoge kwaliteit, waar ik dagelijks complimenten over krijg. Hierdoor is mijn manier van werken zeer inzichtelijk geworden voor alle kijkers. Chapeau!

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp