Bijna alle projecten uit 2021 in 1 minuut

Een “reel” is een spoel waar bijvoorbeeld een (celluloid) film op kan zitten. Vroeger natuurlijk veel gebruikt, toen vervangen door de cassettes met bandjes erin en tegenwoordig vervangen door geheugenmedia, vaak in de vorm van een kaartje of harde schijf. Onze opnames komen direct op een 1TB harde schijf en daarvandaan laden wij de footage in op de computer.

OVER DEZE SHOWREEL Traditiegetrouw maken wij aan het einde van het lopende jaar / begin van het nieuwe jaar een showreel. Een middel om u in ongeveer 1 minuut te kunnen laten zien wat voor kattenkwaad we in het afgelopen jaar hebben uitgevoerd. De meeste projecten zijn openbaar maar per jaar hebben we altijd wel te maken met projecten waar we het niet eens over mogen hebben, laat staan publiekelijk tonen. Dat klinkt spannender dan het is: vaak zijn het trainingsvideos’ waarmee de opdrachtgever de concurrentie natuurlijk niet op weg wil helpen. De showreel van 2021 geeft weer een inkijkje in hoe gevarieerd de opdrachten en opdrachtgevers kunnen zijn. Er zitten méérjaren projecten tussen maar ook hele korte en soms éénmalige opdrachten. Al kunnen we dat laatste vaak pas achteraf vaststellen. Hoe dan ook, dit jaar hebben we een aantal projecten uitgevoerd voor klanten van Van Diemen PR en het hieraan gerelateerde Continews. Uitzonderlijk want we werken niet vaak voor tussenpersonen. Met Van Diemen PR hebben we intussen een goede samenwerking opgebouwd en zo snijdt het mes aan twee kanten. Voor sommige opdrachtgevers hebben we meerdere video’s binnen één opdracht gemaakt en zo produceren we best een boel.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp