9 Social Media promo's voor MAXUS

ONZE OPDRACHT Maak binnen een paar dagen opnames voor meerdere korte filmpjes die we kunnen gebruiken op Social Media. Inhoudelijk moet het gaan over de aankomst van honderden elektrische Maxus bestelwagens in de Amsterdamse haven. Al deze auto’s zijn verkocht en vormen de start van de uitrol van deze elektrische bestelwagens in Europa.

ONZE UITVOERING Met slechts een paar dagdelen als draaidagen hebben we “op afroep”, en tussen andere lopende projecten door, materiaal voor in totaal 9 korte videofilms opgenomen. Deze zijn verspreid over een aantal weken afgemonteerd en geleverd. Het moment van uitrollen is aan de opdrachtgever zelf en daarom kunnen wij u hier slechts een fotoserie laten zien van tijdens de opnames. Hiervoor kunt u links van deze tekst met de pijltjes door een aantal opnamemomenten bladeren. Wilt u ook korte promo’s laten maken? Neem dan contact met ons op, we spreken graag met u verder.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp