Serie van 8 "werken bij" video's

ONZE OPDRACHT Voor onze klant Griekspoor hebben wij een “Werken bij” site gebouwd. Hierop komen vacatures die deze aannemer in de civiele techniek in de aanbieding heeft. Graag willen we naast tekst en foto’s ook video’s waarin personeelsleden vertellen wat zij bij Griekspoor doen en zo mogelijke kandidaten inzicht te geven wat hun werk inhoudt. Aldus Van Diemen PR die dit alles verzorgt.

ONZE UITVOERING Op verschillende locaties ín het bedrijf en één daarbuiten hebben we de 8 personeelsleden laten vertellen. Aan de hand van een aantal vragen konden zijzelf een spontaan antwoord geven; de laatste vraag wat hun werkgever “topsport in de civiele techniek” maakt legde een mooi bruggetje naar de slogan van het bedrijf. De familie Griekspoor is zelf zeer sportief en verwacht top prestaties van hun werknemers. Wij waren zonder meer onder de indruk van dit bedrijf en de sfeer onder de werknemers.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp