36 Varianten op een Promo voor Belvilla

Hierboven ziet u de 30 seconden 4:3 variant in het Duits.

ONZE OPDRACHT Continews: ‘Een klant van ons, Belvilla, wil korte promo’s voor social mediagebruik. 15 En 30 seconden lang. Maar ze willen het wel snel hebben. Wij zorgen voor de teksten en native voice-overs in 6 talen. Heb jij gelegenheid op deze korte termijn?’

ONZE UITVOERING We maken tijd! En zo reden we op vrijdag naar Noordwijk voor een prachtige duinvilla met zwemvijver en op zondag naar Durbuy in de Belgische Ardennen voor een hele gave boomhut. Om maandagmiddag te eindigen aan de Zandmeren in Kerkdriel voor een stoere boot. Over unieke vakantiehuizen gesproken. Veel drone-werk en 4 uur opnames per locatie voor de maximaal 10 seconden beschikbare “zendtijd” per locatie. Je moet de verhouding maar even zien. Mooi werk hoor.

De Nederlandse versie op Instagram is na een week meer dan 7.000 keer bekeken.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp