22 Films voor Castellum Koor

ONZE OPDRACHT was het vastleggen van het lustrumconcert van het Castellumkoor uit Alphen aan den Rijn. Alle 22 nummers die gezongen werden door het Castellumkoor en hun jeugdkoor zijn in één keer opgenomen en in de montage opgesneden in 22 aparte filmpjes. Dat klinkt eenvoudiger dan het is want alleen al 2,5 uur aan aaneengesloten bruto filmmateriaal per camera is al een aardige belasting voor de opnamemedia. Gelukkig kunnen we tot 64GB aan data op één camera opslaan. In totaal hebben we 4 camera’s continue laten draaien waarvan één actief. De 4 verkregen camerahoeken maakten in de montage een levendig verslag mogelijk. Het geluid is afkomstig van een lijn die wij hadden ingeprikt bij Skyline-prorent.nl die deze avond het licht- en geluidspakket in het Castellum Theater verzorgde. Het Castellukoor gaat deze filmpjes gebruiken als promotie voor hun activiteiten.

ONZE OPDRACHTGEVER Castellumkoor: Wij hebben Slateboard in de arm genomen om ons 1e lustrumconcert op een professionele wijze in beeld te zetten. Dat is absoluut gelukt. Jurgen verstaat zijn vak en dat is in het hele traject merkbaar. Hij is helder in wat wel en niet kan, is in alle opzichten klantgericht en deed zelfs meer dan hij beloofde. De resultaten mogen er zijn en wij er heel erg blij mee.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp