1 Minuut promo voor Intertraining

ONZE OPDRACHT Onze onderneming innoveert en groeit in een hoog tempo. Om de innovaties en groei ook aan de buitenkant te kunnen laten zien willen we graag een nieuwe bedrijfsfilm, een korte promotiefilm én een teaser.

ONZE UITVOERING Intertraining is klant van het eerste uur en “groeit als een dolle”. De combinatie van deze 2 factoren is dat wij nu mogen werken aan de vierde bedrijfsfilm. Tussendoor hebben we van vele innovaties op het gebied van training, onderhoud en advies inzake brandveiligheid ook nog diverse video’s gemaakt. Nu is het tijd alles weer te combineren in één nieuwe bedrijfsfilm. Voor het gebruik tijdens bezoeken aan -nieuwe- klanten is de wens gekomen te kunnen beschikken over een korte promo zodat alle facetten van Intertraining in één minuut kort voorbij komen; voor gebruik op social media wil Intertraining kunnen beschikken over een korte teaser van ongeveer een halve minuut. Intertraining vraagt; wij draaien. Bovenin ziet u de promo, de (hoofd-) bedrijfsvideo en de teaser hierbij als link in dit tekstblok. De bedrijfsfilm maakten we in 2 versies: één met alleen ondersteunende teksten en één met alleen ondertiteling; de laatste is zinvol bij gebruik op beurzen of andere plaatsten waar de film de hele dag draait zónder geluid (en dus ook zonder voice-over). 

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp