Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen toont voorbeeld

  • 28 augustus 2014
567 425 Slateboard

Het NISB zet zich in voor een vitale samenleving. In dat kader zoeken zij altijd naar praktijkvoorbeelden waar andere verenigingen of clubs wat van kunnen leren. Voor de lerende netwerken van NISB hebben we vandaag opnames gemaakt in de gemeente Beek (L) bij Sportlandgoed De Haamen. Door een divers aantal personen, zoals directie en medewerkers maar ook vrijwilligers en een client, te interviewen kan De Haamen met andere instellingen hun ervaringen delen. De film dient volgende week al opgeleverd te worden want zal direct ingezet worden bij een 6-tal landelijke bijeenkomsten. Van deze dag is vooral de gedrevenheid van medewerkers en vrijwilligers ons bijgebleven. Prachtig.

Onze klanten

× Whatsapp