Vaak zit het mee, soms….

  • 25 juni 2014
945 633 Slateboard

Tijdens een filmklus hebben we altijd meerdere camera’s bij ons, óok als we van plan zijn maar met één van de camera te gaan filmen. Je weet immers maar nooit en bij uitval doorgaan met je smartphone is nou ook niet echt een optie. Maar een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Vaak zit het natuurlijk gewoon mee en komen we zonder schade(s) weer thuis. Maar soms zit het tegen, zelfs zonder ongelukje. Tijdens een ontspannen klusje in Duitsland onlangs stopte ineens één van de camera’s ermee. Zonder aanleiding maar gelukkig aan het eind van de dag; we konden doorgaan met de alternatieven die we bij ons hadden maar het bevestigt één van onze stelregels: beter mée verlegen dan òm verlegen. Dus hebben we altijd een auto vol. Het is onze zorg en niet die van de klant. Inmiddels is de camera gediagnostiseerd op een defecte printplaat. Het viel dus mee en voor “een paar honderd” is ie weer in orde. Maar het zal toch de enige camera zijn die je bij je hebt….

Onze klanten

× Whatsapp